Zwembadweg 12, 14 en 14 A

Eindhoven

NMW Groep

Zwembadweg 12, 14 en 14 A

Eindhoven

NMW

Eindhoven Zwembadweg 12

Dit betreft echt een van de verborgen parels in de binnenstad. We kochten dit gebouw samen met een particuliere investeerder uit Eindhoven.
Het kantoorpand diende vroeger als bedrijfshal en wij hebben het pand gerenoveerd bij de aankoop in 2017.
De zittende huurder heeft een grondige verbouwing doorgevoerd en de naastgelegen ruimte van de buurman erbij gehuurd en bij het pand getrokken zodat er een mooi creatief geheel is ontstaan op werkelijk een steenworp afstand van de binnenstad van Eindhoven

Huurder is Cards engineering zie ook: www.korsit.co

Eindhoven Zwembadweg 14

We kochten deze bovenwoning als onderdeel van de transactie van de begane grond van dit gebouw.
Ten tijde van de aankoop was het een zeer gedateerde erg grote bovenwoning welke in gebruik was bij een dame op leeftijd als woonruimte en een groot atelier. Na het overlijden van deze dame hebben we de ruimte geheel gerenoveerd en opnieuw ingedeeld toen bleek dat er twee ruime appartementen van konden worden gemaakt. Dit appartement beschikt over twee slaapkamers en een ruim dakterras.

Oppervlakte: 85 m2

Eindhoven Zwembadweg 14 A

We kochten deze bovenwoning als onderdeel van de transactie van de begane grond van dit gebouw. Ten tijde van de aankoop was het een zeer gedateerde erg grote bovenwoning welke in gebruik was bij een dame op leeftijd als woonruimte en een groot atelier. Na het overlijden van deze dame hebben we de ruimte geheel gerenoveerd en opnieuw ingedeeld toen bleek dat er twee ruime appartementen van konden worden gemaakt. Dit appartement beschikt over een hele mooie in het zicht gebrachte kapconstructie en een heel hoogwaardig opleveringsniveau.

Oppervlakte: 75 m2

Kantoren

1

Parkeerplaatsen

0

units

2

Metrage

ca. 480m2

Contact